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Milk proteins : from expression to food

edited by Abby Thompson, Mike Boland and Harjinder Singh ; : hbk. -- Academic Press, 2009. -- (Food science and technology : international series). <BB00386211>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 : hbk 12号館 開架室 648.1/M 0010013502344 配架済 0件
No. 0001
巻号 : hbk
所蔵館 12号館
配置場所 開架室
請求記号 648.1/M
資料ID 0010013502344
状態 配架済
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Milk proteins : from expression to food / edited by Abby Thompson, Mike Boland and Harjinder Singh
出版・頒布事項 Amsterdam ; Tokyo : Academic Press , c2009
形態事項 xv, 535 p., [8] p. of plates : ill. (some col.) ; 26 cm
巻号情報
巻次等 : hbk
ISBN 9780123740397
書誌構造リンク Food science and technology : international series <BB00386212>//a
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA8988485X
本文言語コード 英語
著者標目リンク Thompson, Abby <>
著者標目リンク Boland, Mike <>
著者標目リンク Singh, Harjinder <>
分類標目 LCC:SF251
分類標目 DC22:637.1015726
ローカル分類標目 NDC9:648.1
件名標目等 Milk proteins
件名標目等 Dairy processing
レコードID BB00386211