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Spices : flavor chemistry and antioxidant properties

Sara J. Risch, editor, Chi-Tang Ho, editor. -- American Chemical Society, 1997. -- (ACS symposium series ; 660). <TY10074813>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 12号館 開架室 588.7/S 001000803852X 配架済 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 12号館
配置場所 開架室
請求記号 588.7/S
資料ID 001000803852X
状態 配架済
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Spices : flavor chemistry and antioxidant properties / Sara J. Risch, editor, Chi-Tang Ho, editor
出版・頒布事項 Washington, DC : American Chemical Society , c1997
形態事項 x, 253 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 0841234957
書誌構造リンク ACS symposium series <TY10000836> 660
注記 "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 211th National Meeting of the American Chemical Society, New Orleans, Louisiana, March 24-28, 1996."
学情ID BA30216410
本文言語コード 英語
著者標目リンク Risch, Sara J., 1958- <>
著者標目リンク Ho, Chi-Tang, 1944- <>
著者標目リンク American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry <>
著者標目リンク American Chemical Society. Meeting <> (211th : 1996 : New Orleans, La.)
分類標目 LCC:TP420
分類標目 DC21:664/.5
ローカル分類標目 NDC:588.7
件名標目等 Spices -- Congresses
件名標目等 Condiments -- Congresses
レコードID TY10074813