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Biotechnology for improved foods and flavors : developed from a symposium sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry at the 1995 International Chemical Congress of Pacific Basin Societies

Gary R. Takeoka, editor ... [et al.]. -- American Chemical Society, 1996. -- (ACS symposium series ; 637). <BB00502387>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 WEB書棚
0001 札 幌 電動洋書 498.53/B 0010781493919 配架済
No. 0001
巻号
所蔵館 札 幌
配置場所 電動洋書
請求記号 498.53/B
資料ID 0010781493919
状態 配架済
返却予定日
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Biotechnology for improved foods and flavors : developed from a symposium sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry at the 1995 International Chemical Congress of Pacific Basin Societies / Gary R. Takeoka, editor ... [et al.]
出版・頒布事項 Washington, DC : American Chemical Society , c1996
形態事項 x, 332 p. : ill. : 24 cm
巻号情報
ISBN 0841234213
書誌構造リンク ACS symposium series <TY10000836> 637//a
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA28299277
本文言語コード 英語
著者標目リンク Takeoka, Gary R. <AU00240915>
著者標目リンク American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry <AU76001455>
著者標目リンク International Chemical Congress of Pacific Basin Societies <AU00102934> (1995 : Honolulu, Hawaii)
分類標目 LCC:TP248.65.F66
分類標目 DC20:664/.024
ローカル分類標目 NDC9:498.53
件名標目等 Food -- Biotechnology -- Congresses
件名標目等 Agricultural biotechnology -- Congresses
レコードID BB00502387