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Food emulsion and foam : theory and practice

Peter J. Wan, volume editor ; John L. Cavallo, Fouad Z. Saleeb, and Michael J. McCarthy, co-editors. -- American Institute of Chemical Engineers, 1990. -- (AIChE symposium series ; no. 277). <TY00398761>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 12号館 開架室 570.8/A/277 0010010603549 配架済 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 12号館
配置場所 開架室
請求記号 570.8/A/277
資料ID 0010010603549
状態 配架済
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Food emulsion and foam : theory and practice / Peter J. Wan, volume editor ; John L. Cavallo, Fouad Z. Saleeb, and Michael J. McCarthy, co-editors
出版・頒布事項 New York, N.Y. : American Institute of Chemical Engineers , 1990
形態事項 iii, 111 p. : ill. : 28 cm
巻号情報
ISBN 0816904944
書誌構造リンク AIChE symposium series <TY10003719> no. 277
注記 Papers presented at the 1989 AIChe Annual Meeting held in san Francisco, Nov. 5-10, 1989
注記 Includes index
学情ID BA11970727
著者標目リンク Wan, Peter J. <>
著者標目リンク American Institute of Chemical Engineers. Meeting (1989 : San Francisco, Calif.) <>
分類標目 LCC:TP156.E6
分類標目 DC:664
ローカル分類標目 NDC:570.8
件名標目等 Emulsions -- Congresses
件名標目等 Foam -- Congresses
件名標目等 Food -- Congresses
レコードID TY00398761